UDZIAŁ NASZYCH GASTRONOMIKÓW W WARSZTATACH "WIOSENNE INSPIRACJE-TRENDY 2020"

Jolanta Marchińska

12 lutego 2020 roku we Wrocławiu odbyły się warsztaty "Wiosenne inspiracje - trendy 2020". W trakcie wydarzenia zaPprezentowano nowoczesny sprzęt  gastronomiczny, na którym przygotowywał potrawy kucharz Przemysław  Kaczmarek - szefa kuchni Unilevel Food Solutions. W czasie warsztatów uczennice klasy III TŻ mogły pozszerzyć  wiadomości na temat organizacji placówek gastronomicznych i nowoczesnych środków spożywczych wprowadzanych na polski rynek, m.in. do potraw wegańskich. Wycieczkę zorganizowała p. Jolanta Marchińska i p. Jolanta Szymańska.

 

86176643 2752942371455958 793994721222459392 n86263531 2752942401455955 4637120003005480960 o86356051 2752942631455932 1413426913380139008 o